Ce cheltuieli trebuie sa ai in vedere ca tehnician extensii gene

Meseria de tehnician extensii gene este una extrem de frumoasă atât din punct de vedere profesional, cât și din punct de vedere financiar. Totuși, ca în orice alt business există anumite cheltuieli, mai ales la început. Acestea nu sunt exagerat de mari însă trebuie avute în vedere de orice debutant.
curs gene1. Chiria/uitilitățile

Pentru a practica meseria de tehnician extensii gene fir cu fir ai nevoie de un spațiu în care să aibă loc un pat pe care să se întindă clienta, un scaun pe care să stai tu și un spațiu de depozitare pentru extensii și ustensilele de care ai nevoie. Înainte de a te apuca de treabă, gândește-te la cheltuielile pe care le implică acest spațiu, precum chirie, utilități, reparații, renovări. Alege un spațiu intim și ordonat, care să fie ca o oază de liniște pentru clientele tale.
2. Extensiile de gene propriu zise și ustensilele de care ai nevoie
Pentru a te apuca serios de această meserie, e nevoie să ai o gamă variată de produse, de extensii de gene pentru ca viitoarele tale cliente să aibă de unde alege. Astfel, trebuie să investești în produse de calitate, cu care poți lucra ușor și care sunt de natatură să-ți mulțumească clientele.
3. Cursuri de formare
Orice tehnician extensii gene fir cu fir ar trebui să investească constant în pregătirea sa profesională. În acest domeniu sunt atât de multe trenduri și lucruri care se schimbă, astfel că un lash artist serios trebuie să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă. Așadar, ai grijă să distribui o parte din profitul tău către cursurile de specializare.
Un astfel de curs online extensii gene este cel creat și susținut de trainerul premiat, Paula Lupu. Aceasta te poate ajuta să fii un tehnician de succes și să înveți această meserie extrem de profitabilă.

Leave a comment